Παρουσιάστηκε η σειρά CZ TS 2 με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Η εταιρεία Česká Zbrojovka a.s. μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Eric Grauffel παρουσίασαν τη νέα σειρά όπλων CZ TS 2.

Τα τρία νέα μοντέλα της σειράς CZ TS 2 εισάγουν ένα νέο βελτιωμένο επίπεδο στην κατηγορία τους, αφού διαθέτουν σπορ σκανδάλη με ελάχιστη επαναφορά, καθώς και νέο πλαίσιο και κλείστρο.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της νέας γενιάς CZ TS 2 επιτρέπουν ακριβείς ανοχές έως το εκατοστό του χιλιοστού για πολύ πιο σφιχτή εφαρμογή των κινητών μερών του πιστολίου, με αποτέλεσμα τόσο αυξημένη ακρίβεια βολής όσο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η βελτιωμένη εργονομία και η έξυπνη κατανομή της μάζας επιτρέπουν εκλεπτυσμένη λειτουργία ακόμα και σε γρήγορες βολές, με ελάχιστη ανάκρουση και γρήγορη επαναφορά. Εξαιτίας της βελτιωμένης κατασκευής και της προσαρμογής των ρυθμίσεων των νέων μοντέλων, υπάρχει η δυνατότητα να ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα αθλητών – αρχάριους ή έμπειρους σκοπευτές στην IPSC Standard Division, αλλά και για όσους σκοπευτές προπονούνται ερασιτεχνικά με πιστόλι μεγάλου διαμετρήματος.

“Δοκιμάσαμε το πρώτο CZ TS2: η απλή έκδοση έχει ελάχιστη ανάκρουση και στημένη σκανδάλη. Είναι ουσιαστικά η εξέλιξη του Shadow2 για την STANDARD”

Διονύσης Ακτύπης – Αθλητής Αθλητικού Ομίλου Ραβδωτών

Η τσέχικη εταιρεία Česká zbrojovka a.s. δραστηριοποίεται στο Uherský Brod της Τσεχίας και έχει 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα κατασκευής στρατιωτικών όπλων καθώς και όπλων για αθλητισμό και κυνήγι. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας είναι διεθνές και έχει πλέον 98 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Σύμφωνα με στατιστικά της εταιρείας, κάθε μέρα κατασκευάζονται, κατά μέσο όρο, 1577 όπλα.

“Η επιλογή του όπλου; Εύκολο. Πρέπει να είναι αξιόπιστο, να το νιώθω φυσικό, και να είμαι σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσει ποτέ – ακόμα και σε ακραίες στιγμές. Η σειρά CZ TS 2 είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερο.”

Eric Grauffel

Πηγή: https://www.czub.cz/en/firearms-and-products-family/cz-ts-2

Comments are closed.